Inceput de an scolar 2022-2023

septembrie 5, 2022

Dragi elevi, părinți și profesori,

Așa cum știți, educația a constituit mereu o prioritate pentru mine și vreau să vă asigur că m-am implicat fără rezerve în susținerea învățământului și calitatea acestuia.

Împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii am depus toate eforturile, pentru ca toți copiii să beneficieze de condiții optime de studiu și să facem fiecare clasă să fie mai primitoare pentru voi.

Stimați profesori, învățători și educatori, raportându-mă la rezultatele deosebite obținute de copiii noștri în ultimii ani, vă felicit și sunt încrezător că și anul acesta vom reuși să păstram la același nivel calitatea învățământului.

Dragii mei elevi! Pentru că nu sunt doar primar, sunt și tată, vă spun un singur lucru: Vă iubim enorm și ne dorim, cu toții, tot ceea ce este mai bun pentru voi! Vă urez tuturor sănătate, mult succes și sper să aveți rezultate foarte bune! Vom face tot posibilul ca la anul, la sfârșitul anului școlar, cei mai buni să fie premiați cu premii surpriză!

Dragi părinți, implicarea dumneavoastră în activitatea educațională contribuie la realizarea unui adevărat parteneriat din care are de câștigat toată societatea. Vă îndemnăm să răspundeți chemărilor școlii, pentru că doar printr-un parteneriat activ între toți beneficiarii procesului educațional putem promova performanța și eficiența în educație.

Vă mulțumesc tuturor, părinți și cadre didactice, pentru ceea ce faceți pentru copiii noștri.

Last modified: ianuarie 29, 2024

Comments are closed.

Sari la conținut